SimRaceWay: Megállapodás a McLaren-el!

Az Ignite Skill Gaming egy nagyszabású megállapodást kötött a McLaren-el, amely keretein belül a SimRaceWay Online fejlesztői mostantól 60 különböző licenszelt tartalmat használhatnak fel a jelenleg fejlesztés alatt álló versenyjátékban az elkövetkezendő időszakban.

Természetesen a licenszelt tartalmak közé tartozik majd több mint 36 Formula 1-es versenygép is az 1970-es évektől egészen napjainkig.

Első körben úgy néz ki, hogy a megjelenéskor a  MP4-12C GT3-as versenygép fog szerepelni a játékban, ami nagyjából az idei év végén esedékes, a további újdonságok pedig 2012-ben fognak bekerülni az új szimulátoros projektbe.

A SimRaceWay Online  egy ingyenes online versenyszimulátor lesz, aminek alapját a népszerű Image Space Incorporated által kifejlesztett gMotor2-es engine képezi. Az online játékélmény fokozására törekednek a játék készítői, így izgalmas multiplayer csatákban reménykedhetünk!

A SimRaceWay lesz az első ingyenes játék, amiben lézer-scan pályák is helyet fognak kapni, ezenkívűl rengeteg licenszelt versenygép fog szerepelni az új versenyszimulátorban. A realitás pedig elsőszámú szempont lesz, így egy Indy világbajnok Dario Franchitti is részt vesz az új szimulátor tökéletesítésében!A SIMRACING.HU EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREI:


simracing gtr


 


 

Simracing.hu 2010-2012 @ Minden Jog Fenntartva!
SG.hu WebTop